Om oss: Sommarfonden

julklapp

I Unga Örnars lägerverksamhet tar barn och unga plats. Tillsammans kan vi se till att de får en bra start i livet! Stöd den lokala lägerverksamheten i Unga Örnar genom att ge en gåva till Sommarfonden. Varje år ska fler barn få möjlighet till en aktiv sommar och att samla på sommarminnen!

Fyra sätt att bidra till Sommarfonden

1. Bli månadsgivare! (privatpersoner)
Gör en stående betalning varje månad till Bankgiro: 242-7284. Det går även bra att  swisha en eller flera gånger till 123 571 54 95. Märk gåvan med ”Sommarfonden”.

2. Skänk en gåva! (privatpersoner)
Skänk en gåva till Bankgiro: 242-7284 eller swisha till 123 571 54 95. Märk gåvan med ”Sommarfonden”.

3. Sponsra större summor och visa upp er på Unga Örnars hemsida! (organisationer)
Ta kontakt med Unga Örnars Riksförbund så skräddarsyr vi er sponsring!

4. Köp ett gåvobevis att ge bort i present! (organisationer och privatpersoner)
Gör en betalning till Bankgiro 242-7284 eller swisha till 123 571 54 95. Märk gåvan med  ”Sommarfonden”. Välj mellan 100, 200, 300, 500 eller 1000kr. Mejla sommarfonden@ungaornar.se så får du gåvobeviset på din mejl.

Du kan även ge en gåva till Unga Örnars Sommarfond som en julklapp, minnesgåva vid begravning, avtackningsgåva till en fin kollega eller när du vill uppmärksamma någon du tycker extra mycket om! För gåvobevis, kontakta sommarfonden@ungaornar.se !

Foto: Linda Håkansson

Varje år betalar Sommarfonden ut alla insamlade medel till lokala sommarläger.

Våra lokala sommarläger ger varje sommar barn och unga möjlighet att känna delaktighet, lära sig mer om sina rättigheter och få chans att träffa nya kompisar. Vi är övertygade om att det är ett demokratiarbete som är viktigt för hela samhället. Bli månadsgivare på en gång! Det ger fler barn ett meningsfullt sommarlov!