Engagera dig

En meningsfull fritid där vi har roligt tillsammans skapar gemenskap, men också delaktighet. Här kan du läsa mer om vår verksamhet och på vilket sätt vi vill att barn och unga ska få mer makt i sitt vardagsliv.

Starta verksamhet

I Unga Örnar kan barn och unga driva egen verksamhet i sitt vardagsliv. Har du en idé om vad du vill göra eller förändra kan du tillsammans med några vänner starta en avdelning i Unga Örnar.

Läs mer

Läger

På våra läger har du möjlighet att lära dig hur du kan påverka vilka möjligheter barn och unga har i skolan och i sitt lokalsamhälle. Vi har roligt tillsammans, samtidigt som vi aktivt arbetar med värderingar om allas lika värde.

Läs mer

Globalt

Unga Örnar har många vänner ute i världen. Vår globala verksamhet utgår ifrån att förändring börjar i det dagliga livet.

Läs mer

Hitta verksamhet

Våra verksamhetsgrupper och läger finns nära skolan, familjen och lokalsamhället. Här är Unga Örnar en viktig plattform för att barn och unga ska kunna vara delaktiga i sitt vardagsliv.

Läs mer

Sommarfonden

Våra lokala sommarläger ger varje sommar barn och unga möjlighet att känna delaktighet, lära sig mer om sina rättigheter och få chans att träffa nya kompisar. Bli månadsgivare på en gång! Det ger fler barn ett meningsfullt sommarlov!

Läs mer