DITT STÖD BETYDER MYCKET FÖR OSS, FÖR BARNEN!

1. Köp ett gåvobevis eller swisha för en gåva!

Genom att köpa ett gåvobevis ger du barn och unga möjligheter till aktiviteter som de inte annars får. Passar utmärkt till födelsedagspresent, företagsgåva eller julklapp.

2. Bli månadsgivare

Gör en stående betalning varje månad till Bankgiro: 242-7284.

Märk gåvan med ”Sommarfonden”.

4. För organisationer och företag

För Unga Örnar är samarbeten med organisationer som delar vår värdegrund avgörande för att vi ska kunna nå målet om en jämlik barndom. Vi är många som tycker barns rättigheter är viktiga och det är tillsammans som vi kan göra skillnad! Våra samarbeten kan se ut på olika sätt nationellt, regionalt och lokalt. Ibland får vi exempelvis sponsring av organisationer som tycker att vi har bra aktiviteter, ibland gör vi någon aktivitet tillsammans eller så försöker vi gemensamt påverka makthavare för att barns rättigheter ska tillgodoses. 

Unga Örnar är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation. Det betyder att det är våra medlemmar som bestämmer vad vi ska tycka och göra. Våra medlemmar samlas var tredje år på vår kongress för att bestämma vad förbundet ska arbeta med, och på regional och lokal nivå samlas de varje år för att tycka till!

Vill din organisation samarbeta med oss? Hör av er till vår förbundsexpedition! 

sv_SESvenska

NYHETSBREV

* indicates required