Ge en gåva

I Unga Örnars verksamhet tar barn och unga plats. Tillsammans kan vi se till att de får en bra start i livet! Din vilja att bidra till en jämlik barndom ger barn och unga möjlighet till en meningsfull sommar med nya sommarminnen.

 

Du kan ge en gåva på fyra olika sätt

1. Bli månadsgivare

Gör en stående betalning varje månad till Bankgiro: 242-7284.

Märk gåvan med ”Sommarfonden”.

2. Swisha en gåva!

Ge en gåva till Bankgiro: 242-7284, swisha till 123 571 54 95 eller skanna QR-koden nedan. Märk gåvan med ”Sommarfonden”.

3. För organisationer och företag

Ta kontakt med Unga Örnars Riksförbunds förbundsexpedition så ser vi på vilket sätt ni kan och vill stötta kampen för en jämlik barndom!

4. Köp ett gåvobevis att ge bort i present!

Gör en betalning till Bankgiro 242-7284, swisha till 123 571 54 95 eller skanna QR-koden ovan i ruta 2. Märk gåvan med ”Sommarfonden”. Välj mellan 100, 200, 300, 500 eller 1000kr.

Mejla sommarfonden@ungaornar.se för att få gåvobeviset till din mejl.

Du kan även ge en gåva till Unga Örnars Sommarfond som en julklapp, minnesgåva vid begravning, avtackningsgåva till en fin kollega eller när du vill uppmärksamma någon du tycker extra mycket om! För gåvobevis, kontakta sommarfonden@ungaornar.se !

Sommarfondens insamlade medel går varje år till Unga Örnars sommarlovsaktiviteter runt om i landet. 

Våra sommarläger ger barn och unga möjlighet att känna delaktighet, lära sig mer om sina rättigheter och få chans att träffa nya kompisar. Vi är övertygade om att vår lägerverksamhet är ett demokratiarbete som är viktigt för hela samhället.