1

Startsida


Facebook


Instagram


Youtube


Twitter


Linkedin

Kongress 2022

Kongressen är Unga Örnars högsta beslutande organ, som samlas vart tredje år. Under kongressen träffas medlemmar från hela Sverige för att bestämma vad Unga Örnar ska jobba med under de kommande åren.
Läs mer

Riksläger

På ett sommarläger med Unga Örnar är det barn- och ungdomar som står i fokus. Just på ett riksläger kommer det deltagare från hela Sverige för att träffas och ha kul. Det är en späckad vecka av aktiviteter och kulturella utbyten.

Läs mer

Internationellt läger

Den 18 -27 augusti kommer IVC (International volunteering camp) att arrangeras i Ramallah Palestina. Resan är kostnadsfri och Unga Örnar står för kostnaderna kopplat till lägret.

Anmäl dig

FRAMTIDEN ÄR VÅR – UNGA ÖRNARS KONGRESS 2022

Dagar Timmar Minuter Sekunder
Det bästa med UÖ är att det är en plats för alla! Det är en plats där ingen känner sig utanför och det är ett ställe som alla ser som ett andra hem.
– Medlem
Att vi alla har ett lika värde. Alla platsar i Unga Örnar!
– Medlem
Mycket aktiviteter för barn som kanske inte annars hade haft den möjligheten.
– Medlem
Det är roligt, man får göra massa olika aktiviteter men samtidigt läsra sig om demokrati och politik och även lära känna nya vänner.
– Medlem
Att det är som ett fritids som inte kostar och alla är väldigt välkomnande. Det brukar finnas olika aktiviteter vi brukar köra och man får många nya kompisar.
– Medlem
Föregående
Nästa