1

Startsida

Skapar en
meningsfull
trygg
jämlik
barndom för barn och unga!


Facebook


Instagram


Youtube


Twitter


Linkedin

Kongress 2022

Kongressen är Unga Örnars högsta beslutande organ, som samlas vart tredje år. Under kongressen träffas medlemmar från hela Sverige för att bestämma vad Unga Örnar ska jobba med under de kommande åren.
Läs mer

Demokratiklubb

Vill du ge barn och unga verktyg att göra sin röst hörd i frågor dom brinner för?
Starta en demokratiklubb och lär er tillsammans om hur ni kan vara med och förändra. Inga förkunskaper krävs!

Läs mer

Skänk till Unga Örnar

Till Sommarfonden bidrar privatpersoner och organisationer med pengar för att fler barn och unga ska få möjlighet till en aktiv sommar och samla på sommarminnen. Bidraget används för att anordna lokal lägerverksamhet runtom i hela Sverige.

Swisha en gåva

ROLIG VERKSAMHET

Får du ta del av vår roliga verksamhet runt om i Sverige! Du kan bland annat åka på läger, discon, pyssel och andra aktiviteter.

PÅVERKA

Du får lära dig mer om demokrati, barns rättigheter och hur du kan påverka i frågor som just du tycker är viktiga. För din röst är viktig och den ska höras!

JÄMLIK BARNDOM

Stöttar du barnrättskampen! Alla barn har rätt till en trygg, rolig och jämlik barndom och ju fler vi är desto större chans har vi att påverka .

Erblin Syla, ledare


Läs mer

Ali Jundi, ordförande


Läs mer

Monica Green, f.d. förbundsordförande


Läs mer


Läs mer


Läs mer


Läs mer
Det bästa med UÖ är att det är en plats för alla! Det är en plats där ingen känner sig utanför och det är ett ställe som alla ser som ett andra hem.
– Medlem
Att vi alla har ett lika värde. Alla platsar i Unga Örnar!
– Medlem
Mycket aktiviteter för barn som kanske inte annars hade haft den möjligheten.
– Medlem
Det är roligt, man får göra massa olika aktiviteter men samtidigt läsra sig om demokrati och politik och även lära känna nya vänner.
– Medlem
Att det är som ett fritids som inte kostar och alla är väldigt välkomnande. Det brukar finnas olika aktiviteter vi brukar köra och man får många nya kompisar.
– Medlem
Föregående
Nästa